взятка, Центр предоставления услуг, участник боевых действийЗ підозрою в отриманні неправомірної вигоди затримали працівницю Центру надання послуг учасникам бойових дій. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у міському департаменті гуманітарної політики, з підозрою в отриманні неправомірної вигоди затримали працівницю Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій. Триває слідство.

"Ця жінка працює в Центрі з першого дня відкриття Центру. Вимагаємо від правоохоронців об’єктивного розслідування. Людям, які наживаються на учасниках бойових дій, не місце в органах місцевого самоврядування", — розповіла Галина Слічна, директор департаменту гуманітарної політики міської ради.


С подозрением в получении неправомерной выгоды задержали сотрудницу Центра предоставления услуг участникам боевых действий. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в городском департаменте гуманитарной политики, с подозрением в получении неправомерной выгоды задержали сотрудницу Львовского центра предоставления услуг участникам боевых действий. Продолжается следствие.

"Эта женщина работает в Центре с первого дня открытия Центра. Требуем от правоохранительных органов объективного расследования. Людям, которые наживаются на участниках боевых действий, не место в органах местного самоуправления", - рассказала Галина Сличная, директор департамента гуманитарной политики городского совета.