Генри Марш, нейрохирург, операцияОдин з кращих нейрохірургів Великої Британії професор Генрі Марш сьогодні прийме участь у надскладній операції у міській дитячій клінічній лікарні. Впродовж попередніх трьох днів він проконсультував понад 50 дітей та консультативно наглядав за трьома операціями з важкою нейрохірургічною патологією. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

В міську дитячу клінічну лікарню професор Генрі Марш приїхав уже вдруге. Цього разу візит був запланований на два дні, але враховуючи величезну кількість пацієнтів, яким потрібна була консультація, то візит продовжено на чотири дні. За цей час він проконсультував близько 50 пацієнтів з усього Західного регіону, і вже проведено три оперативні втручанні під його наглядом. На завтра запланована ще одна така операція.

Також професор подарував львівським нейрохірургам спеціальне обладнання, яке допомагає значно знизити ризики під час операцій на головному мозку.

Довідка SQ. Генрі Томас Марш – всесвітньо відомий нейрохірург з Великої Британії, кавалер Ордена Британської імперії, Член Королівської колегії хірургів, письменник. Працює старшим нейрохірургом-консультантом в лікарні св. Юрія, одному з найбільших британських центрів хірургії мозку. З 1992 року працює з нейрохірургами пострадянських країн, зокрема й українськими. Про його діяльність у 2007 році знято британський документальний фільм “Англійський хірург”.


Один из лучших нейрохирургов Великобритании профессор Генри Марш сегодня примет участие в сверхсложной операции в городской детской клинической больнице. В течение предыдущих трех дней он проконсультировал более 50 детей и консультативно наблюдал за тремя операциями с тяжелой нейрохирургической патологией. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В городскую детскую клиническую больницу профессор Генри Марш приехал уже во второй раз. На этот раз визит был запланирован на два дня, но учитывая огромное количество пациентов, которым нужна была консультация, то визит продлен на четыре дня. За это время он проконсультировал около 50 пациентов по всему Западному региону, и уже проведено три оперативных вмешательства под его наблюдением. На завтра запланирована еще одна такая операция.

Также профессор подарил львовским нейрохирургам специальное оборудование, которое позволяет значительно снизить риски при операциях на головном мозге.

Справка SQ. Генри Томас Марш - всемирно известный нейрохирург из Великобритании, кавалер Ордена Британской империи, член Королевской коллегии хирургов, писатель. Работает старшим нейрохирургом-консультантом в больнице св. Юрия, одном из крупнейших британских центров хирургии мозга. С 1992 года работает с нейрохирургами постсоветских стран, включая Украину. О его деятельности в 2007 году снят британский документальный фильм “Английский хирург”.