полиция, райотдел, детский уголокНа Львівщині сім територіальних підрозділів поліції оновлені за європейськими стандартами. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Оновлені відділи та відділення поліції були відібрані для участі у пілотному проекті "Підтримка реформи поліції в Україні", який проводиться з метою підвищення рівня доступності та довіри населення до поліції.

Проект був започаткований наприкінці 2016 року та проводиться Національною поліцією України за сприяння Консультативної Місії Європейського Союзу в Україні, Управління Організації Об'єднаних Націй з обслуговування проектів (UNOPS) та поліції Швеції.

До участі у проекті були відібрані двадцять відділів та відділень поліції з усієї України. На Львівщині це Кам’янко-Бузький, Яворівський, Стрийський, Дрогобицький, Самбірський, Червоноградський відділи та Старосамбірське відділення поліції.

"Головна наша мета – створити комфортні умови для громадян, котрі звертаються у поліцію за допомогою і приходять у приміщення територіальних підрозділів поліції, де повинні отримати якісні сервісні послуги. Взаємодія поліцейських з громадянами повинна відповідати європейським нормам - для цього ми повинні змінити сам підхід до цієї ділянки роботи та створити умови для зручного та комфортного перебування громадян у відділках поліції", - зазначив очільник поліції Львівщини Валерій Середа.

У приміщеннях територіальних підрозділів поліції проведені ремонті роботи з приведенням їх до європейських стандартів. Особлива увага приділялась потребам людей з обмеженими можливостями та дітям – біля будівель поліції збудовані пандуси, а всередині для відвідувачів з дітьми – спеціальні дитячі ігрові куточки.

7439edfd014a1817e03268a8083a503c.jpg 800a1095f5d0a536e5ef49fa526a437f.jpg


На Львовщине семь территориальных подразделений полиции обновлены по европейским стандартам. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Обновленные отделы и отделения полиции были отобраны для участия в пилотном проекте "Поддержка реформы полиции в Украине", который проводится с целью повышения уровня доступности и доверия населения к полиции.

Проект был начат в конце 2016 и проводится Национальной полицией Украины при содействии Консультативного Миссии Европейского Союза в Украине, Управление Организации Объединенных Наций по обслуживанию проектов (UNOPS) и полиции Швеции.

К участию в проекте были отобраны двадцать отделов и отделений полиции со всей Украины. На Львовщине это Каменка-Бугский, Яворовский, Стрыйский, Дрогобычский, Самборский, Червоноградский отделы и Старосамборское отделение полиции.

"Главная наша цель - создать комфортные условия для граждан, которые обращаются в полицию за помощью и приходят в помещение территориальных подразделений полиции, где должны получить качественные сервисные услуги. Взаимодействие полицейских с гражданами должно соответствовать европейским нормам - для этого мы должны изменить сам подход к этому участку работы и создать условия для удобного и комфортного пребывания граждан в отделениях полиции", - отметил глава полиции Львовщины Валерий среды.

В помещениях территориальных подразделений полиции проведены ремонтные работы с приведением их к европейским стандартам. Особое внимание уделялось потребностям людей с ограниченными возможностями и детям - у зданий полиции построены пандусы, а внутри для посетителей с детьми - специальные детские игровые уголки.