суд, львовянин, убил, матьСправа щодо львів'янина, який до смерті побив власну матір, передано до суду. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури №2 завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 57-річного львів’янина, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Подія трапилась наприкінці грудня 2017 року у квартирі потерпілої. Досудовим розслідуванням встановлено, що під час раптового конфлікту із матір’ю син наніс їй численні удари по тілу. Від отриманих травм 80-річна жінка померла на місці події.

До обвинуваченого було застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Кримінальне провадження перебуває на розгляді Шевченківського районного суду м. Львова. За вчинення вказаного злочину чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.


Дело в отношении львовянина, который до смерти избил свою мать, передано в суд. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

По процессуальным руководством Львовской местной прокуратуры №2 завершено досудебное расследование в уголовном производстве в отношении 57-летнего львовянина, который подозревался в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.2 ст. 121 УК Украины (умышленное тяжкое телесное повреждение, повлекшее смерть потерпевшего).

Инцидент произошел в конце декабря 2017-го в квартире потерпевшей. Досудебным расследованием установлено, что во время внезапного конфликта с матерью сын нанес ей многочисленные удары по телу. От полученных травм 80-летняя женщина скончалась на месте происшествия.

К обвиняемому была применена мера пресечения в виде содержания под стражей без альтернативы внесения залога. Уголовное производство находится на рассмотрении Шевченковского районного суда г. Львова. За совершение указанного преступления мужчине грозит до 10 лет лишения свободы.