школьница, розыскУ Сихівський відділ поліції з заявою про зникнення доньки звернулась мати Капиріної Ксенії Дмитрівни, 2004 року народження. За словами матері, 24 березня дівчинка пішла у школу та дотепер не повернулась. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

 Останній раз мати з донькою спілкувалась під час уроків.

Прикмети зниклої: високого зросту, середньої тілобудови, одягнена в темно-синю куртку з червоними рукавами, червоні кросівки, темно-сині лосини, темно-синю шапку, з собою мала шкільний рюкзак чорно-рожевого кольору.

Прохання до всіх, хто володіє інформацією про місцеперебування дівчинки, телефонувати на оперативну лінію 102.


В Сыховский отдел полиции с заявлением об исчезновении дочери обратилась мать Капыриной Ксении Дмитриевны, 2004 года рождения. По словам матери, 24 марта девочка ушла в школу и до сих пор не вернулась. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

 Последний раз мать с дочкой общалась во время уроков. Приметы пропавшей: высокого роста, среднего телосложения, одета в темно-синюю куртку с красными рукавами, красные кроссовки, темно-синие лосины, темно-синюю шапку, с собой имела школьный рюкзак черно-розового цвета.

Просьба ко всем, кто владеет информацией о местонахождении девочки, звонить на оперативную линию 102.