взрывчатка, BMW, ХмельницкогоНа початку вулиці Богдана Хмельницького призупинено рух – вибухова служба перевіряє інформацію про замінування BMW. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

На місце події виїхали експерти-вибухотехніки, слідчо-оперативна група, кінолог та працівники інших служб. Проводиться перевірка.

У спільноті “Варта 1” у Facebook додають: на вулиці Б. Хмельницького велика тягучка, трамвай №6 змінив маршрут по Підвальній.

“Приїхала вибухова служба. Людей не пускають. 6-й трамвай їде по Підвальній. До того (14:50 ) це ж саме BMW перешкоджало рух трамваїв і до нього викликали поліцію”, - розповідають люди.

Також свідки стверджують, що приходив ніби власник даного авто, побачив людей і поліцію, зробив фото своєї машини і сказав, що BMW заміноване, і кудись пішов з місця.


В начале улицы Богдана Хмельницкого приостановлено движение - взрывная служба проверяет информацию о заминировании BMW. Об этом сообщает прес-служба Главного управления Национальной полиции в Львовской области.

На место происшестваия выехали эксперты-взрывотехники, следственно-оперативная группа, кинолог и работники других служб. Проводится проверка.

В сообществе "Варта 1" в Facebook добавляют: на улице Б. Хмельницкого большая тянучка, трамвай №6 изменил маршрут по Подвальный.

"Приехала взрывная служба. Людей не пускают. 6-й трамвай едет по Подвальный. До этого (14:50) это же BMW препятствовало движению трамваїв, и к нему вызвали полицию ", - рассказывают люди.

Также свидетели утверждают, что приходил якобы владелец данного авто, увидел людей и полицию, сделал фото своей машины и сказал, что BMW заминировано, и куда-то ушел.