грабитель, вокзалЛьвівські правоохоронці викрили жителя Закарпаття, причетного до пограбування. На площі Двірцевій неподалік залізничного вокзалу він вирвав з рук перехожого мобільний телефон. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області

В Залізничний відділ поліції 24 грудня звернувся за допомогою 29-річний житель Вінницької області. Він повідомив, що близько 16.25 на площі Двірцевій невідома особа заволоділа його мобільним телефоном марки "Престижіо". Як з’ясували правоохоронці, до вчинення правопорушення причетний 18-річний житель Закарпатської області.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Статтею передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Досудове розслідування триває. Вирішується питання про обрання зловмисникові міри запобіжного заходу.


Львовские правоохранители разоблачили жителя Закарпатья, причастного к ограблению. На площади Дворцовой недалеко от железнодорожного вокзала он вырвал из рук прохожего мобильный телефон. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области

В Железнодорожный отдел полиции 24 декабря обратился за помощью 29-летний житель Винницкой области. Он сообщил, что около 16.25 на площади Дворцовой неизвестный завладел его мобильным телефоном марки "Престижио". Как выяснили правоохранители, к совершению правонарушения причастен 18-летний житель Закарпатской области.

По факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.186 Уголовного кодекса Украины (грабеж). Статьей предусмотрено наказание в виде лишения свободы на срок от четырех до шести лет. Досудебное расследование продолжается. Решается вопрос об избрании злоумышленнику меры пресечения.