Борислав, убийство, продавцыВ мережі опублікований детальний опис жахливого подвійного убивства, яке трапилося 7 грудня в Бориславі. Про це повідомляється на сторінці "Варто - Галицькі новини" у Facebook. 

У соцмережі опублікований документ зі справи про жахливе вбивство продавців "Комп'ютерного всесвіту" у Бориславі. В ньому детально описується, як двоє мешканців Трускавця здійснили злочин, який коштував двом молодим людям життя.

Згідно документу, 16-річний студент 2-го курсу Дрогобицького механіко-технологічного коледжу та 19-річний продавець "Мобіжук" проживають на одній вулиці в Трускавці – Сагайдачного. Напередодні вбивства вони зустрілися у Трускавецькому парку та домовилися про напад на магазин "Комп'ютерний всесвіт". Увечері 7 грудня вони підійшли до магазину, одягли балаклави та очікували, поки продавці покинуть приміщення. Першою вийшла дівчина. Старший зі зловмисників вдарив її металевою трубою по голові. Та почала кричати та чинити опір. Тоді студент вдарив її кілька разів ножем у спину та залишився разом з тілом на вулиці, а його подільник зайшов до магазину. Там між ним та другим продавцем виникла боротьба. Продавець повалив нападника на підлогу, та в той час у приміщення зайшов студент і вдарив кілька разів ножем в голову та живіт жертви. Останній удар ножем в живіт наніс його старший подільник.

Після цього вони забрали гроші та мобільні телефони з магазину, зачинили двері та втекли.


В сети опубликовано детальное описание ужасного двойного убийства, которое случилось 7 декабря в Бориславе. Об этом сообщается на странице "Варто - Галицкие новости" в Facebook. 

В соцсети опубликован документ из дела об ужасном убийстве продавцов "Компьютерной вселенной" в Бориславе. В нем подробно описывается, как двое жителей Трускавца совершили преступление, стоившее двум молодым людям жизни.

Согласно документу, 16-летний студент 2-го курса Дрогобычского механико-технологического колледжа и 19-летний продавец "Мобижук" проживают на одной улице в Трускавце - Сагайдачного. Накануне убийства они встретились в Трускавецком парке и договорились о нападении на магазин "Компьютерная вселенная". Вечером 7 декабря они подошли к магазину надели балаклавы и ожидали, пока продавцы покинут помещение. Первой вышла девушка. Старший из злоумышленников ударил ее металлической трубой по голове. Она начала кричать и сопротивляться. Тогда студент ударил ее несколько раз ножом в спину и остался вместе с телом на улице, а его подельник зашел в магазин. Там между ним и вторым продавцом возникла борьба. Продавец повалил нападающего на пол, в это время в помещение зашел студент и ударил несколько раз ножом в голову и живот жертвы. Последний удар ножом в живот нанес его старший подельник.

После этого они забрали деньги и мобильные телефоны из магазина, закрыли двери и убежали.