вакансии, безработные, статистикаЕксперти назвали спеціалістів, які найчастіше звертаються до служби зайнятості. Про це повідомляє прес-служба Яворівської райдержадміністрації. 

Послугами служби зайнятості з питань працевлаштування на Львівщині упродовж 11 місяців скористалися 48,4 тис. безробітних, що на 10,7 тис. менше ніж у відповідному періоді попереднього року.

На кінець листопада 13,8 тис. жителів області були офіційно визнані безробітними, з них 60,6% – жінки, 41,9% – молодь віком до 35 років.

За професійною ознакою найбільшу частку клієнтів служби зайнятості – 20,8%– складали ті, хто відноситься до законодавців, вищих державних службовців, керівників і менеджерів.


Эксперты назвали специалистов, которые чаще всего обращаются в службу занятости. Об этом сообщает пресс-служба Яворовской райгосадминистрации. 

Услугами службы занятости по вопросам трудоустройства на Львовщине в течение 11 месяцев воспользовались 48,4 тыс. безработных, что на 10,7 тыс. меньше, чем в соответствующем периоде предыдущего года.

На конец ноября 13,8 тыс. жителей области были официально признаны безработными, из них 60,6% - женщины, 41,9% - молодежь в возрасте до 35 лет.

По профессиональному признаку наибольшую долю клиентов службы занятости - 20,8% - составляли те, кто относится к законодателям, высшим государственных служащим, руководителям и менеджерам.