мусор, программа, вывоз мусораСьогодні, 26 грудня під час пленарного засідання депутати проголосували за продовження терміну дії Програми забезпечення вивезення та захоронення твердих побутових відходів на 2017 рік.

Так, виконавці послуг з вивезення ТПВ щомісяця до 5 числа повинні подавати у Львівську міську раду інформацію щодо обсягів відходів, відстані до полігонів захоронення та додаткового пробігу транспортних засобів, кількості здійснених рейсів до кожного полігону та фактичної вартості перевезення, розрахованої на 1 км додаткового пробігу.

Відшкодування цих витрат здійснюється за кошти міського бюджету Львова.


Сегодня, 26 декабря во время пленарного заседания депутаты горсовета проголосовали за продление срока действия Программы обеспечения вывоза и захоронения твердых бытовых отходов на 2017 год.

Так, исполнители услуг по вывозу ТБО ежемесячно до 5 числа должны подавать во Львовский городской совет информацию об объемах отходов, расстояниях до полигонов захоронения и дополнительного пробега транспортных средств, количество совершенных рейсов к каждому полигону и фактической стоимости перевозки, рассчитанной на 1 км дополнительного пробега.

Возмещение этих расходов осуществляется за средства городского бюджета Львова.