интернет-магазин, налоговая, контрабандаПодатківці викрили нелегальний інтернет-магазин.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області.

В рамках досудового слідства за фактом ухилення від сплати податків і обов'язкових платежів до бюджету в особливо великих розмірах встановлено, що ввозяться високоліквідні товари іноземного виробництва (дитячі підгузники, порошки пральні, миючі засоби, шампуні, кондиціонери для волосся, гелі для душу, дезодоранти, макаронні вироби, кава і чай).

Вони знаходилися в складських приміщеннях Червонограда. Надалі надходили на реалізацію як безпосередньо зі складських приміщень, так і через Інтернет-магазин Vizyt-shop, через відділення поштового оператора "Нова пошта".

Під час обшуків вилучено чорнові записи, що підтверджують імпорт товарів без сплати належних платежів до бюджету, значну суму готівки, а також товари іноземного виробництва орієнтовною вартістю 1,2 млн. грн.


Налоговики разоблачили нелегальный интернет-магазин.

Об этом сообщили в пресс-службе Главного управления Государственной фискальной службы во Львовской области.

В рамках досудебного следствия по факту уклонения от уплаты налогов и обязательных платежей в бюджет в особо крупных размерах установлено, что ввозимые высоколиквидные товары иностранного производства (детские подгузники, порошки стиральные, моющие средства, шампуни, кондиционеры для волос, гели для душа, дезодоранты, макаронные изделия, кофе и чай), находились в складских помещениях Червонограда.

В дальнейшем поступали на реализацию как непосредственно из складских помещений, так и через Интернет-магазин Vizyt-shop, через отделение почтового оператора "Новая почта".

Во время обысков изъяты черновые записи, подтверждающие импорт товаров без уплаты причитающихся платежей в бюджет, значительную сумму наличных средств, а также товары иностранного производства ориентировочной стоимостью 1,2 млн грн.