Невідомий повідомив про замінування кафе у Старому Самборі. Про це повідомили у Львівській обладміністрації. Невідома особа чоловічої статі з мобільного телефону, на телефон чергового Старосамбірського відділення національної поліції повідомила про замінування у м. Старий Самбір кафе "Кварта". Вимог, виконання яких могло би відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил цивільного захисту області і міста Старий Самбір у складі 18 осіб та 5 од. техніки. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.


Неизвестный сообщил о заминировании кафе в Старом Самборе. Об этом сообщили во Львовской обладминистрации. Неизвестный мужского пола с мобильного телефона, на телефон дежурного Старосамборского отделения национальной полиции сообщила о заминировании в пгт. Самбор кафе "Кварта". Требований, выполнение которых могло бы предотвратить взрыв, не выдвигалось.

На месте происшествия работали основные подразделения сил гражданской защиты области и города Старый Самбор в составе 18 человек и 5 ед. техники. Проводятся мероприятия по установлению лица, предоставившего ложное сообщение о заминировании.