ДТП, Замарстыновская, пешеходУ Львові, на вулиці Замарстинівській з різницею у півгодини двоє пішоходів потрапили під колеса автомобілів. З травмами вони госпіталізовані у лікарні. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

25 жовтня близько 14.50 в поліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Замарстинівська сталася автопригода. Як попередньо з’ясували правоохоронці, водій автомобіля "Toyota RAV-4", 23-річний місцевий мешканець, скоїв наїзд на 20-річну дівчину, яка раптово вибігла на проїзну частину. Пішохід доставлена в один із львівських травмпунктів, де у неї діагностували політравму.

Через півгодини на цій же вулиці сталася ще одна ДТП з потерпілим. Поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля "ВАЗ 2114", 53-річний місцевий мешканець, наїхав на 63-річного львів’янина. Чоловік скерований в травматологію з діагнозом: поєднана травма та множинні переломи.

За обома фактами відкриті кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання, включно до обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.


Во Львове, на улице Замарстыновской с разницей в полчаса двое пешеходов попали под колеса автомобилей. С травмами они госпитализированы в больницу. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

25 октября около 14.50 в полицию поступило сообщение о том, что на улице Замарстиновская произошла авария. Как предварительно выяснили правоохранители, водитель автомобиля "Toyota RAV-4", 23-летний местный житель, совершил наезд на 20-летнюю девушку, которая внезапно выбежала на проезжую часть. Пешеход доставлен в один из львовских травмпунктов, где у нее диагностировали политравму.

Через полчаса на этой же улице произошло еще одно ДТП с пострадавшим. Полицейские предварительно установили, что водитель автомобиля "ВАЗ 2114", 53-летний местный житель, наехал на 63-летнего львовянина. Мужчина направлен в травматологию с диагнозом: сочетанная травма и множественные переломы.

По обоим фактам открыты уголовное производство по ч.1 ст.286 УК Украины (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами). Санкция статьи предусматривает наказание, вплоть до ограничения свободы на срок до трех лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.

Досудебное расследование продолжается.