автобус, Новый Раздол, петицияПеренести маршрут автобуса Новий Розділ - Львів на приміський чи головний залізничний вокзал, аби не спізнюватися на роботу у Львові – за таким проханням до мерії Львова звернувся житель Нового Роздолу через Єдину систему місцевих петицій. 

За словами автора петиції Ігора Броневича, велика частина жителів м. Новий Розділ щоденно працює у Львові.

"Звичайно, ми раді тому, що місто Львів має здатність забезпечити нас роботою. Однак добирання на роботу та з роботи тепер вимагає значно більших емоційних та фінансових затрат. Зранку, добираючись у Львів, ми змушені робити пересадку на Автовокзалі. Зважаючи на те, що міські автобуси зранку курсують по вільному графіку, а ті, що приїздять, практично повні, почастішали випадки, коли люди просто не встигають на роботу. Особисто я змушений вставати на годину раніше, аби вчасно добратись на роботу", - зазначає він.

Така ж ситуація з добиранням додому.

"На нашу думку, приміські маршрути, такі як Новий Розділ – Львів, не впливають на завантаженість вулиць, оскільки одночасно у Львові знаходиться максимум 4 автобуси з інтервалом руху 15 хв. Тому логічних підстав для перенесення маршруту не бачимо. Жителям Нового Роздолу було б зручніше, якби наші більш комфортніші автобуси довозили нас як раніше на приміський вокзал. Сподіваємось на Ваше розуміння", - звертається автор петиції.


Перенести маршрут автобуса Новый Раздел - Львов на пригородный или главный железнодорожный вокзал, чтобы не опаздывать на работу во Львове - с такой просьбой обратился к мэрии Львова житель Нового Роздол через Единую систему местных петиций

По словам автора петиции Игоря Броневича, большая часть жителей г. Новый Раздел ежедневно работает во Львове.

"Конечно, мы рады тому, что город Львов имеет способность обеспечить нас работой. Однако добраться на работу и с работы теперь требует значительно больших эмоциональных и финансовых затрат. Утром, добираясь во Львов, мы вынуждены делать пересадку на Автовокзале. Учитывая, что городские автобусы утром курсируют по свободному графику, а те, что приезжают практически полные, участились случаи, когда люди просто не успевают на работу. Лично я вынужден вставать на час раньше, чтобы вовремя добраться на работу", - отмечает он.

Такая же ситуация с возвращением домой.

"По нашему мнению, пригородные маршруты, такие как Новый Раздел - Львов, не влияют на загруженность улиц, так как одновременно во Львове находится максимум 4 автобуса с интервалом движения 15 мин. Поэтому логических оснований для переноса маршрута не видим. Жителям Нового Роздола было бы удобнее, если бы наши более комфортные автобусы привезли нас как раньше на пригородный вокзал. Надеемся на Ваше понимание", - обращается автор петиции.