индустриальный парк, "Сигнивка"На сесії погодили виділення земельної ділянки для створення індустріального парку у промисловій зоні "Сигнівка" у Залізничному районі. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради прийняли ухвалу "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Північній (ділянка 2-1) у промисловій зоні "Сигнівка".

Погоджено затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 51,3805 га на вул. Північній (ділянка 2-1) у промисловій зоні "Сигнівка" для створення індустріального парку у м. Львові за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, перевівши їх із земель, що не надані у власність або користування.

Також передбачено після проведення відкритого конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку та погодження всіх умов договору переможцю конкурсу про створення та функціонування індустріального парку погодити надання земельної ділянки площею 51,3805 га на вул. Північній (ділянка 2-1) у промисловій зоні "Сигнівка" в оренду терміном на 30 років для створення індустріального парку.


На сессии согласовали выделение земельного участка для создания индустриального парка в промышленной зоне "Сигнивка" в Железнодорожном районе. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня на сессии Львовского городского совета приняли постановление "Об утверждении проекта землеустройства по отводу земельного участка на ул. Северной (участок 2-1) в промышленной зоне" Сигнивка ".

Согласовано утвердить проект землеустройства по отводу земельного участка площадью 51,3805 га на ул. Северной (участок 2-1) в промышленной зоне "Сигнивка" для создания индустриального парка в г. Львове за счет земель промышленности, транспорта, связи, энергетики, обороны и другого назначения, переведя их из земель, не предоставленных в собственность или пользование.

Также предусмотрено после проведения открытого конкурса по выбору управляющей компании индустриального парка и согласования всех условий договора победителю конкурса о создании и функционировании индустриального парка согласовать предоставление земельного участка площадью 51,3805 га на ул. Северной (участок 2-1) в промышленной зоне "Сигнивка" в аренду сроком на 30 лет для создания индустриального парка.