рабочие места, предприятияНа Львівщині планують за рік відкрити сто підприємств та створити 20 тисяч нових робочих місць. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Вже зараз, в межах Економічного форуму, який стартує сьогодні, в області відкриють чотири нових потужності. А саме, двох об’єктів "зеленої енергетики" - сонячної та вітрової електростанцій, другого заводу компанії Бадер-Аунде та Бистрицького газового родовища у селі Городківка Дрогобицького району.  Про це під час брифінгу в межах Економічного форуму повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

"12 тисяч нових робочих місць дають всі підстави говорити про те, що ми розвиваємось у правильному напрямі. За чисельністю представлених на форумі компаній можна прогнозувати реалізацію амбітного завдання відкриття ста нових виробничих потужностей на 2017-2018 роки. Це дасть можливість створити ще 20 тисяч робочих місць", - зазначив очільник області.

Також упродовж двох днів підпишуть ряд важливих документів, які стосуються конкретних інвестиційних проектів, важливих не лише для Львівщини та західного регіону, а й для країни загалом.


На Львовщине планируют за год открыть сто предприятий и создать 20 000 новых рабочих мест. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Уже сейчас, в рамках Экономического форума, который стартует сегодня в области, откроют четыре новых мощности. А именно, два объекта "зеленой энергетики" - солнечную и ветровую электростанции, второй завод компании Бадер-Аунде и Быстрицкое газовое месторождение в селе Городковка Дрогобычского района. Об этом во время брифинга в рамках Экономического форума сообщил председатель Львовской ОГА Олег Синютка.

"12000 новых рабочих мест дают все основания говорить о том, что мы развиваемся в правильном направлении. По численности представленных на форуме компаний можно прогнозировать реализацию амбициозной задачи открытия ста новых производственных мощностей на 2017-2018 годы. Это даст возможность создать еще 20 000 рабочих мест", - отметил глава области.

Также в течение двух дней подпишут ряд важных документов, касающихся конкретных инвестиционных проектов, важных не только для Львовщины и западного региона, но и для страны в целом.