строительство, погиб, пенсионерВ Пустомитівському районі на будівництві загинув літній чоловік. Він отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям, внаслідок падіння під час виконання робіт. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Пустомитівське відділення поліції 25 жовтня о 17.27 надійшла інформація від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що в одному з сіл району помер чоловік.

Поліцейські попередньо встановили, що 71-річний місцевий мешканець під час виконання оздоблювальних робіт на фасаді будинку впав з риштування. Від отриманих травм пенсіонер загинув на місці події. За фактом відкрите кримінальне провадження за ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з поміткою "нещасний випадок". Триває досудове розслідування.                                            


В Пустомытовском районе на строительстве погиб пожилой мужчина. Он получил телесные повреждения, несовместимые с жизнью, в результате падения во время выполнения работ. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Пустомытовское отделения полиции 25 октября в 17.27 поступила информация от врачей скорой медицинской помощи о том, что в одном из сел района умер человек.

Полицейские предварительно установили, что 71-летний местный житель во время выполнения отделочных работ на фасаде дома упал с лесов. От полученных травм пенсионер погиб на месте происшествия. По факту открыто уголовное производство по ст.115 Уголовного кодекса Украины (умышленное убийство) с пометкой "несчастный случай". Продолжается досудебное расследование.