ребенок, автомобиль, задохнулсяПоліцейські Львівщини встановлюють обставини смерті дитини. Тіло чотирирічного хлопчика без ознак життя було доставлене у міську лікарню. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 26 вересня, близько 12.10 у Мостиське відділення поліції зателефонували медики  та повідомили, що до них доставлений 4-річний мешканець одного зі сіл району без ознак життя.

Як попередньо встановили правоохоронці, батьки дитини працювали в полі, а він знаходився в автомобілі Volkswagen. Хлопчик просунув голову у вікно машини та задихнувся.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство) з приміткою "нещасний випадок".  Поліцейські встановлюють обставини смерті дитини.


Полицейские Львовщины устанавливают обстоятельства смерти ребенка. Тело четырехлетнего мальчика без признаков жизни было доставлено в городскую больницу. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 26 сентября, около 12.10 в Мостисское отделение полиции позвонили медики и сообщили, что к ним доставлен 4-летний житель одного из сел района без признаков жизни.

Как предварительно установили правоохранители, родители ребенка работали в поле, а он находился в автомобиле Volkswagen. Мальчик просунул голову в окно машины и задохнулся.

Открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 УК Украины (умышленное убийство) с пометкой "несчастный случай". Полицейские устанавливают обстоятельства смерти ребенка.