ДТП, грузовикВнаслідок зіткнення з вантажівкою Volvo на Львівщині загинув водій Skoda. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 26 вересня, близько 8.00 на автодорозі Львів-Шегині у Городоцькому районі.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі Skoda Octavia, яким керував 38-річний місцевий мешканець, та вантажівка Volvo під керуванням 28-річного жителя Рівненської області. Внаслідок зіткнення водій легковика від отриманих травм загинув на місці події.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


В результате столкновения с грузовиком Volvo на Львовщине погиб водитель Skoda. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло сегодня, 26 сентября, около 8.00 на автодороге Львов-Шегини в Городецком районе.

Как предварительно установили правоохранители, столкнулись автомобили Skoda Octavia, которым управлял 38-летний местный житель, и грузовик Volvo под управлением 28-летнего жителя Ровенской области. В результате столкновения водитель легковушки от полученных травм погиб на месте происшествия.

На месте происшествия работает следственно-оперативная группа. Полицейские устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.