День туризма, программаПрограма заходів святкування Всесвітнього дня туризму для гостей та мешканців Львівщині включатиме музичний перформанс, екскурсії на різні локаціях, театралізовані заходи, презентації туристичних гуртків тощо. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Центральною подією святкування стане відкриття велотраси на горі Погар у смт. Славське. Проєкт реалізують в межах секторальної підтримки "Велокарпатія: розвиток інфраструктури для велотуризму на Львівщині".

Окрім того, на Яворівщині відбудеться Молодіжний фестиваль туристичної пісні "Бабине літо – 2019". У Домажирі пластуни Львівського Осередку Пласту поділяться з відвідувачами практичними вмілостями “Життя в природі”, а у Жовкві для школярів підготують День позашкілля.

Деталі відзначення Дня туризму тут.


Программа мероприятий празднования Всемирного дня туризма для гостей и жителей Львовской будет включать музыкальный перформанс, экскурсии на различные локации, театрализованные мероприятия, презентации туристических кружков. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Центральным событием празднования станет открытие велотрассы на горе Погар в пгт. Славское. Проект реализуют в рамках секторальной поддержки "Велокарпатия: развитие инфраструктуры для велотуризма на Львовщине".

Кроме того, на Яворовщине состоится Молодежный фестиваль туристической песни "Бабье лето - 2019". В Домажире пластуны Львовского Ячейки Пласта поделятся с посетителями практическими навыками "Жизни в природе", а в Жовкве для школьников подготовят День вне школы.

Детали Дня туризма здесь.