ограждение, кладбище, ДТПНа Львівщині вантажівка в`їхала в огородження кладовища, водій загинув. Головне управління розпочало спецрозслідування

Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, 15.09.2019 року стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з водієм вантажного автомобіля, працівником ФОП "Гриневич Михайло Васильович".

Водій вантажного автомобіля отримав завдання щодо перевезення  соняшника з м. Рудки, Самбірського району до м. Мостиська Львівської області.  О 20:30 в населеному пункті м. Рудки на повороті водій не справився з керуванням та в`їхав в огородження кладовища. Автомобіль з`їхав у кювет і перевернувся.

Від отриманих травм водій загинув на місці ДТП.


На Львовщине грузовик въехал в ограждение кладбища, водитель погиб. Главное управление начало спецрасследование

Как говорится в сообщении, поступившем из предприятия, 15.09.2019 года произошел несчастный случай со смертельным исходом с водителем грузового автомобиля, работником ФЛП "Гриневич Михаил Васильевич".

Водитель грузового автомобиля получил задание по перевозке подсолнечника из г. Рудки, Самборского района в г. Мостиска Львовской области. В 20:30 в населенном пункте г. Рудки на повороте водитель не справился с управлением и въехал в ограждение кладбища. Автомобиль съехал в кювет и перевернулся.

От полученных травм водитель погиб на месте ДТП.