пожар, квартира, детиУ Львові вогнеборці ліквідували пожежу в багатоповерховому житловому будинку. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

25 вересня о 13:53 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Похила.

Як з’ясувалось на місці виклику, горіли вхідні двері в квартиру на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Пожежа супроводжувалась виділенням великої кількості токсичних продуктів згорання, то ж сходова клітка швидко заповнилась димом, через що мешканці верхніх поверхів не змогли самостійно покинути свої помешкання.

У спеціальних засобах захисту органів дихання та за допомогою рятувальних пристроїв рятувальники вивели 4 осіб (з них 2 дитини) на свіже повітря. У складі двох ланок газодимозахисної служби о 14:11 вогнеборцям вдалось локалізувати пожежу, та о 14:13 повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено вхідні двері

До ліквідації пожежі залучили 21 чоловік особового складу та 5 одиниць спецтехніки.

Обставини події встановлюються.


Во Львове пожарные ликвидировали пожар в многоэтажном жилом доме. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

25 сентября в 13:53 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Львове на ул. Похыла.

Как выяснилось на месте вызова, горели входные двери в квартире на третьем этаже пятиэтажного жилого дома. Пожар сопровождался выделением большого количества токсичных продуктов сгорания, поэтому лестничная клетка быстро заполнилась дымом, из-за чего жители верхних этажей не смогли самостоятельно покинуть свои жилища.

В специальных средствах защиты органов дыхания и с помощью спасательных устройств спасатели вывели 4 человек (из них 2 детей) на свежий воздух. В составе двух звеньев газодымозащитной службы в 14:11 пожарным удалось локализовать пожар, и в 14:13 полностью ликвидировать. В результате пожара огнем уничтожено входные двери

К ликвидации пожара привлекли 21 человек личного состава и 5 единиц спецтехники.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.