движение, транспорт, гонки, Race Nation29 вересня вперше у Львові на! FESTrepublic відбудуться перегони "Race Nation". У зв’язку з проведенням змагань, буде утруднений рух транспорту через Високий замок. Усіх мешканців та гостей міста просять вибачити за незручності та за можливості оминати ділянки за маршрутом змагань. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні транспорту Львівської міської ради, на час забігу буде частково обмежено рух транспорту на вул. Кривоноса та вул. Опришківській, оскільки учасники змагань бігтимуть з "Fest Republic" через "Знесіння" на Високий замок. Відтак, об’їжджати перекриту ділянку дороги можна буде через Кривчиці чи вул. Б. Хмельницького. Також буде обмежено рух транспорту безпосередньо біля "Fest Republic", об’їзд — через вул. Старознесенську. Автобусний маршрут № 25 також об’їжджатиме перекриту ділянку дороги.

Кожен охочий може спробувати свої сили в категорії "Забіг сили", яка включає в себе три підкатегорії змагань: ELITE, STANDART, TEAM. "Забіг сили" — це підступний спринт на 5 км та 20 перешкод. Організатори стверджують, що він сподобається як початківцям, так і досвідченим спортсменам, а також тим, хто бажає випробувати себе в командній грі.

Більш, ніж 700 учасників з усіх регіонів країни, будуть змагатися в обраних підкатегоріях. Кожен учасник на фініші отримає медаль на пам'ять та футболку фінішера, яку роблять ексклюзивно для кожного Забігу в різних містах України. Організатори запрошують всіх охочих приєднатися до свята спорту — повболівати за учасників, або вийти на старт та поборотися за місце на п'єдесталі. У Race Nation можуть взяти участь усі охочі від 18 років.

Програма:

  • 08.00 — 09.00: реєстрація учасників: Fest Republic (вул. Старознесенська, 24−26)
  • 09.00 — 12.30: пробіг за маршрутом: Fest Republic (вул. Старознесенська, 24−26) — вул. Заклинських — парк "Знесіння" — вул. М. Кривоноса — парк "Високий Замок"
  • 13.00 — 14.30: нагородження учасників: Fest Republic (вул. Старознесенська, 24−26).

29 сентября впервые во Львове на! FESTrepublic состоятся гонки "Race Nation". В связи с проведением соревнований, будет затруднено движение транспорта через Высокий замок. Всех жителей и гостей города просят извинить за неудобства и, по возможности обходить участки по маршруту соревнований. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета .

Как сообщили в управлении транспорта Львовского городского совета, на время забега будет частично ограничено движение транспорта на ул. Кривоноса и ул. Опришковская, поскольку участники соревнований будут бежать с "Fest Republic" через "Вознесение" на Высокий замок. Поэтому объезжать перекрытую участок дороги можно будет через Кривчицы или ул. Б. Хмельницкого. Также будет ограничено движение транспорта непосредственно у "Fest Republic", объезд - через ул. Старознесенская. Автобусный маршрут № 25 также объезжать перекрыты участок дороги.

Каждый желающий может попробовать свои силы в категории "Забег силы", которая включает в себя три подкатегории соревнований: ELITE, STANDART, TEAM. "Забег силы" - это коварный спринт на 5 км и 20 препятствий. Организаторы утверждают, что он понравится как начинающим, так и опытным спортсменам, а также тем, кто желает испытать себя в командной игре.

Более 700 участников из всех регионов страны, будут соревноваться в избранных подкатегориях. Каждый участник на финише получит медаль на память и футболку финишера, которую делают эксклюзивно для каждого забега в разных городах Украины. Организаторы приглашают всех желающих присоединиться к празднику спорта - поболеть за участников, выйти на старт и побороться за место на пьедестале. В Race Nation могут принять участие все желающие от 18 лет.

Программа:

08.00 - 09.00: регистрация участников: Fest Republic (ул. Старознесенская, 24-26)

09.00 - 12.30: пробег по маршруту: Fest Republic (ул. Старознесенская, 24-26) - ул. Заклинских - парк "Вознесение" - ул. М. Кривоноса - парк "Высокий Замок"

13.00 - 14.30: награждение участников: Fest Republic (ул. Старознесенская, 24-26).