бензин, вспышка, обгорелиНа Львівщині внаслідок спалаху парів бензину двоє чоловіків госпіталізовані. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

25 вересня о 23:54 до Служби порятунку “101” від працівників медичної служби надійшло повідомлення про пожежу в с. Велика Горожана Миколаївського району. Пожежа виникла в приватному господарстві.

Як з’ясувалось на місці виклику, двоє чоловіків за допомогою бензину проводили роботи з очистки запчастин від бензопили. Через необережне поводження з вогнем (куріння) пари бензину зайнялись, внаслідок чого обгоріли: чоловік 1980 року народження - чоловік власниці, отримав опіки ІІ ступеня важкості (20% тіла) та його колега - чоловік 1988 року народження, отримав опіки ІІІ ступеня важкості (50% тіла). На постраждалих повністю згорів одяг.

Травмованих госпіталізовано в комунальну 8-му міську клінічну лікарню м. Львова.


На Львовщине в результате вспышки паров бензина двое мужчин госпитализированы. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

25 сентября в 23:54 в Службу спасения "101" от работников медицинской службы поступило сообщение о пожаре в с. Великая Горожанна Николаевского района. Пожар возник в частном хозяйстве.

Как выяснилось на месте вызова, двое мужчин с помощью бензина проводили работы по очистке запчастей от бензопилы. Из-за неосторожного обращения с огнем (курения) пары бензина загорелись, в результате чего обгорели: мужчина 1980 года рождения - муж владелицы, получил ожоги II степени тяжести (20% тела) и его коллега - мужчина 1988 года рождения, получил ожоги III степени тяжести ( 50% тела). На пострадавших полностью сгорела одежда.

Травмированные госпитализированы в коммунальную 8-ю городскую клиническую больницу г. Львов.