дорога, ремонтНа автомобільній дорозі О140406 Східниця — Верхнє Синьовидне, що в Сколівському районі, здійснюються роботи з влаштування бар’єрного огородження. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації. 

На автомобільних дорогах загального користування місцевого значення Львівської області тривають роботи з організації та безпеки дорожнього руху. Про це повідомили у департаменті дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської обласної державної адміністрації.

Так, 24 липня здійснювалися роботи з влаштування бар’єрного огородження на автомобільній дорозі О140406 Східниця — Верхнє Синьовидне, що в Сколівському районі.

"Ми розуміємо, що найвища цінність у державі – це збереження життя людей. Тому дорожня безпека, безперечно, є одним із пріоритетів. Львівська обласна державна адміністрація і надалі продовжуватиме робити усе від нас залежне для того, щоб знизити травматизм на дорогах області", - наголосив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської ОДА Роман Кокотайло.


На автомобильной дороге О140406 Сходница - Верхнее Синевидное, что в Сколевском районе, осуществляются работы по устройству барьерного ограждения. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации. 

На автомобильных дорогах общего пользования местного значения Львовской области ведутся работы по организации и безопасности дорожного движения. Об этом сообщили в департаменте дорожного хозяйства, транспорта и связи Львовской областной государственной администрации.

Так, 24 июля осуществлялись работы по устройству барьерного ограждения на автомобильной дороге О140406 Сходница - Верхнее Синевидное, что в Сколевском районе.

"Мы понимаем, что высшая ценность в государстве - это сохранение жизни людей. Поэтому дорожная безопасность, несомненно, является одним из приоритетов. Львовская областная государственная администрация и в дальнейшем будет продолжать делать все от нас зависящее для того, чтобы снизить травматизм на дорогах области", - подчеркнул и.о. директора департамента дорожного хозяйства, транспорта и связи Львовского ОГА Роман Кокотайло.