Дрогобыч, подросток, обокрал, церковьНа Дрогобиччині підліток обікрав три церкви. Правоохоронці встановлюють обставини правопорушень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, інформує "Варта 1"..

В Дрогобицький відділ поліції 18 липня звернувся 41-річний місцевий мешканець. За словами заявника, невідома особа, пошкодивши вікно, проникла в одну із церков у райцентрі та викрала з підвального приміщення болгарку марки Bosh та газонокосарку. Правоохоронці встановили, що до вчинення цієї крадіжки причетний 15-річний дрогобиччанин. Речові докази у нього вилучено. В ході слідства з’ясувалося, що зловмисник тієї ж ночі викрав з іншої церкви нагрудний хрест з позолотою та ложку для причастя, а кількома днями раніше ще з одного храму – ноутбук Acer.

Зараз встановлюються обставини подій. Вирішується питання кваліфікації вчинених правопорушень згідно норм Кримінального кодексу України.


На Дрогобиччини подросток обокрав три церкви. Правоохранители устанавливают обстоятельства правонарушений. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области, информирует "Варта 1"..

В Дрогобычский отдел полиции 18 июля обратился 41-летний местный житель. По словам заявителя, неизвестный, повредив окно, проник в одну из церквей в райцентре и похитил из подвального помещения болгарку марки Bosh и газонокосилку. Правоохранители установили, что к совершению этой кражи причастен 15-летний дрогобиччанин. Вещественные доказательства у него изъято. В ходе следствия выяснилось, что злоумышленник той же ночью похитил из другой церкви нагрудный крест с позолотой и ложку для причастия, а несколькими днями ранее еще из одного храма - ноутбук Acer.

Сейчас устанавливаются обстоятельства событий. Решается вопрос квалификации совершенных правонарушений согласно нормам Уголовного кодекса Украины.