Львівська обласна лікарня відкрила  оновлене Дублянське відділення відновного лікування. Про це повідомляє прес-служба Департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації.

Як зазначають у департаменті, ведеться постійна робота над розширенням мережі реабілітаційних кабінетів і відділень, наближаючи її до мешканців області. Якщо спеціалізовані клініки концентруються в обласному центрі, то відділення реабілітації орієнтуються на райони. До реабілітаційних відділень у Моршині, Соснівці, Східниці додалось відділення Львівської обласної лікарні відновного лікування у с. Дубляни, що на Самбірщині. Проходити реабілітацію у нововідкритому відділенні на 40 ліжок зможуть мешканці довколишніх міст і районів: Самбірського, Старосамбірського, Дрогобицького та Турківського. Тепер людям не потрібно долати понад 100 км, аби отримати допомогу в профільній лікарні.

До відновлення відділення долучилися депутати обласної та Самбірської районної ради, представники об'єднаних територіальних громад, благодійники - придбано та передано апарат УЗД, автомобіль швидкої медичної допомоги та в партнерстві з організацією АДАЖ – ліжка, меблі та необхідну кількість комплектів постільної білизни.


Львовская областная больница открыла обновленное Дублянское отделение восстановительного лечения. Об этом сообщает пресс-служба Департамента здравоохранения Львовской облгосадминистрации.

Как отмечают в департаменте, ведется постоянная работа над расширением сети реабилитационных кабинетов и отделений, приближая ее к жителям области. Если специализированные клиники концентрируются в областном центре, то отделения реабилитации ориентируются на районы. К реабилитационным отделениям в Моршине, Сосновке, Сходнице добавилось отделение Львовской областной больницы восстановительного лечения в с. Дубляны, что на Самбирщине. Проходить реабилитацию в новооткрытом отделении на 40 коек смогут жители близлежащих городов и районов: Самборского, Старосамборского, Дрогобычского и Турковского. Теперь людям не нужно преодолевать более 100 км, чтобы получить помощь в профильной больнице.

В восстановлении отделения приняли участие депутаты областного и Самборской районного советов, представители объединенных территориальных громад, благотворители - приобретено и передано аппарат УЗИ, автомобиль скорой медицинской помощи и в партнерстве с организацией АДАЖ - кровати, мебель и необходимое количество комплектов постельного белья.