автобус, Польша, FlixbusОдин з найбільших автобусних перевізників Європи запускає прямі маршрути зі Львова до Польщі та Чехії. Про це повідомляє Delo.ua

З 27 липня починають курсувати нічні маршрути з Києва, Львова, Рівного та Житомира до Кракова, Катовіце, Острави, Праги та Брно. Денні маршрути перевізник запустить з 10 серпня. Квитки на рейси зі Львова до Кракова, Катовіц, Брна та Праги, згідно з інформацією на сайті компанії, коштують 869 грн.

"Враховуючи рішення Європейського Союзу про введення безвізового режиму з Україною, ми очікуємо зростання попиту на мандрівки до країн ЄС. Наші подальші плани – запуск ще більшої кількості маршрутів FlixBus з України в Європу", – говорить віце-президент компанії в Східній Україні Микола Войтюк.

Фактично FlixBus уже був присутній на українському ринку з червня 2016 року і продавав квитки зі Львова та Ужгорода в Амстердам, Берлін, Відень, Франкфурт та інші міста. Проте безпосереднє перевезення пасажирів за цими напрямками здійснював партнер компанії LEO Express.


Один из крупнейших автобусных перевозчиков Европы запускает прямые маршруты из Львова в Польшу и Чехию. Об этом сообщает Delo.ua

С 27 июля начинают курсировать ночные маршруты из Киева, Львова, Ровно и Житомира в Краков, Катовицу, Остраву, Прагу и Брно. Дневные маршруты перевозчик запустит с 10 августа. Билеты на рейсы из Львова в Краков, Катовицу, Брно и Прагу, согласно информации на сайте компании, стоят 869 грн.

"Учитывая решение Европейского Союза о введении безвизового режима с Украиной, мы ожидаем рост спроса на путешествия в страны ЕС. Наши дальнейшие планы - запуск еще большего количества маршрутов FlixBus из Украины в Европу", - говорит вице-президент компании в Восточной Украине Николай Войтюк.

Фактически FlixBus уже присутствовал на украинском рынке с июня 2016 года и продавал билеты из Львова и Ужгорода в Амстердам, Берлин, Вена, Франкфурт и другие города. Однако непосредственное перевозки пассажиров по этим направлениям осуществлял партнер компании LEO Express.