У Львові відремонтували сквер біля палацу залізничників.

Як повідомив Ігор Савка, заступник голови Франківської районної адміністрації з питань житлово-комунального господарства, вчора, 25 червня, завершилися ремонтні роботи у сквері біля палацу залізничників.

Ремонтні роботи розпочинали зі сходів у бік вул. Городоцької. Нам вдалося полагодити усі сходинки, потім на місці не функціонованого фонтану ми облаштували клумбу. Щодо коштів, то на усі ці роботи було використано близько 50 тис. грн. Також найближчим часом у сквері відремонтуємо зовнішнє освітлення, — розповів Ігор Савка.


Во Львове отремонтировали сквер возле дворца железнодорожников.

Как сообщил Игорь Савка, заместитель председателя Франковской районной администрации по вопросам жилищно-коммунального хозяйства, вчера, 25 июня, завершились ремонтные работы в сквере возле дворца железнодорожников.

Ремонтные работы начинали с лестницы в сторону ул. Городоцкой. Нам удалось починить все ступени, затем на месте неработающего фонтана мы обустроили клумбу. На все эти работы было использовано около 50 тыс. грн. Также в ближайшее время в сквере отремонтируем наружное освещение, - рассказал Игорь Савка.