Вантажівка ГАЗ-66 на смерть збила людину. За даними Нацполіції, трагедія сталася учора, 25 червня, в Старосамбірському районі.

Встановлено, що вантажівка рухалася назад  на подвір’ї і збила чоловіка. Від отриманих травм останній загинув на місці пригоди.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування. Встановлюються обставини події.


Грузовик ГАЗ-66 насмерть сбил человека. По данным Нацполиции, трагедия произошла вчера, 25 июня, в Старосамборском районе.

Установлено, что грузовик двигался назад во дворе и сбила мужчину. От полученных травм последний погиб на месте происшествия.

Открытое уголовное производство по ч.2 ст.286 Уголовного кодекса Украины (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами). Совершение этого преступления наказывается лишением свободы на срок от трех до восьми лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.

Проводится досудебное расследование. Устанавливаются обстоятельства произошедшего.