У поліції розповіли подробиці ураження дитини електричним струмом. За даними силовиків, інцидент трапився 24 червня близько 16.30 в одному із сіл Самбірського району. Там 11-річний хлопець виліз на залізничний міст через водойму та доторкнувся до високовольтних електропроводів. Його вдарило струмом і він впав на залізне перекриття споруди.

Хлопчика доставили у лікарню та госпіталізували з діагнозом "електротравма, термічні опіки обох рук та шкіри тазу, відкрита рана волосистої ділянки голови скроневого відділу черепа". Його життю нічого не загрожує.

З батьками дитини правоохоронці провели профілактичну бесіду та повідомили про подію у соціальні служби.


В полиции рассказали подробности поражения ребенка электрическим током. По данным силовиков, инцидент произошел 24 июня около 16.30 в одном из сел Самборского района. Там 11-летний парень влез на железнодорожный мост через водоем и коснулся высоковольтных электропроводов. Его ударило током и он упал на железную перекрытия здания.
Мальчика доставили в больницу и госпитализировали с диагнозом "электротравма, термические ожоги обеих рук и кожи таза, открытая рана волосистой части головы височной отдела черепа". Его жизни ничего не угрожает.

С родителями ребенка правоохранители провели профилактическую беседу и сообщили о происшествии в социальные службы.