Львівщина потрапила у топ-3 регіонів України за результатами ЗНО. За словами директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомири Мандзій, 39 випускників із Львівщини отримали максимальний бал на ЗНО, двої з них  - мешканці Стрия та Львова - отримали вищий бал по довм предеметам.

"Ми є серед лідерів і на другому місці після м. Києва. Ця позитивна динаміка цього року зросла, бо минулоріч у нас було лише 26 найкращих результатів”, - наголосила Мандзій.

За її словами, найкращий результат абітурієнти показали на ЗНО з математики – по 200 балів здобули 14 осіб, 8 – з хімії, 5 – з англійської мови, 6 – з української мови та літератури, 2 – з фізики, 3 – з біології, стільки ж людей – з історії України.


Львовщина попала в топ-3 регионов Украины по результатам ВНО. По словам директора департамента образования и науки Львовской ОГА Любомиры Мандзий, 39 выпускников из Львовщины получили максимальный балл на ЕГЭ, двои из них - жители Стрыя и Львова - получили высший балл по довм предеметам.

"Мы среди лидеров и на втором месте после г.. Киев. Эта положительная динамика этого года выросла, потому что в прошлом у нас было только 26 лучших результатов", - отметила Мандзий.

По ее словам, лучший результат абитуриенты показали на ВНО по математике - 200 баллов получили 14 человек, 8 - по химии, 5 - по английскому языку, 6 - по украинскому языку и литературе, 2 - по физике, 3 - по биологии, столько же людей - по истории Украины.