трамвай, маршрут, остановкаЗ 13 травня відбудуться зміни в схемі руху трамвайних маршрутів № 1, 4, 6, 7 та 9. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У рамках реалізації стратегії розвитку ЛКП "Львівелектротранс", з метою вивчення пасажиропотоків за новими сполученнями та у зв’язку із початком реконструкції трамвайної колії на пл. Двірцевій, з 13 травня 2019 року відбудуться зміни в напрямках руху трамвайних маршрутів № 1, 4, 6, 7 та 9.

Так, з 13 травня вступає в дію нова схема маршрутів для трамваїв № 1, 9 та 7. А саме:

  • Трамвайний маршрут № 1 курсуватиме за схемою — "Залізничний вокзал — вул. Бандери — вул. Дорошенка — Погулянка", та у зворотному напрямку;
  • Трамвайний маршрут № 9 курсуватиме за схемою — "Залізничний Вокзал — вул. Вітовського — вул. Франка — вул. Хмельницького — вул. Замарстинівська — вул. Торф’яна".
  • Трамвайний маршрут № 7 за схемою — "вул. Татарбунарська — вул. Шевченка — вул. Підвальна — вул. Личаківська — вул. Пасічна", та у зворотному напрямку.

"Однак, у зв’язку з тим, що з 13 травня буде перекрито для ремонту наступну частину пл. Двірцевої, кінцеву зупинку трамвайних маршрутів № 1, 4, 6 та 9 із "Залізничного вокзалу" перенесено до "ТРЦ Скриня". Також у зв’язку з тим, що триває ремонт вул. Замарстинівській, трамвайний маршрут № 9 поки не має змоги курсувати до вул. Торф’яної, а буде курсувати до вул. Миколайчука. Відповідно він повністю дублюватиме трамвайний маршрут № 5. Тому з 13 травня і до завершення ремонтних робіт на вул. Замарстинівській трамвай № 5 призупинить роботу", -  повідомили у ЛКП "Львівелектротранс".

Адміністрація ЛКП "Львівелектротранс" нагадує пасажирам, що для уникнення незручностей, пов’язаних із зміною схеми руху, можна користуватися електронними абонементами, зокрема — на півтори години, день, 30 днів або 90 днів.


С 13 мая произойдут изменения в схеме движения трамвайных маршрутов № 1, 4, 6, 7 и 9. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В рамках реализации стратегии развития ЛКП "Львовэлектротранс", с целью изучения пассажиропотоков по новым сочетаниям и в связи с началом реконструкции трамвайной линии на пл. Дворцовой, с 13 мая 2019 произойдут изменения в направлениях движения трамвайных маршрутов № 1, 4, 6, 7 и 9.

Так, с 13 мая вступает в действие новая схема маршрутов для трамваев № 1, 9 и 7. А именно:

  • Трамвайный маршрут № 1 будет курсировать по схеме - "Железнодорожный вокзал - ул. Бандеры - ул. Дорошенко - Погулянка", и в обратном направлении;
  • Трамвайный маршрут № 9 будет курсировать по схеме - "Железнодорожный вокзал - ул. Витовского - ул. Франко - ул. Хмельницкого - ул. Замарстыновская - ул. Торфяная".
  • Трамвайный маршрут № 7 по схеме - "ул. Татарбунарская - ул. Шевченко - ул. Подвальная - ул. Лычаковская - ул. Пасечная", и в обратном направлении.

"Однако, в связи с тем, что с 13 мая будет перекрыта для ремонта часть пл. Дворцовой, конечную остановку трамвайных маршрутов № 1, 4, 6 и 9 с "Железнодорожного вокзала" перенесут к ТРЦ "Скрыня". Также в связи с тем, что продолжается ремонт ул. Замарстыновской, трамвайный маршрут № 9 пока не имеет возможности курсировать до ул. Торфяной, а будет курсировать до ул. Миколайчука. Соответственно он полностью дублировать трамвайный маршрут № 5. Поэтому с 13 мая и до завершения ремонтных работ на ул. Замарстыновской трамвай № 5 приостановит работу", - сообщили в ЛКП "Львовэлектротранс".

Администрация ЛКП "Львовэлектротранс" напоминает пассажирам, что во избежание неудобств, связанных с изменением схемы движения, можно пользоваться электронными абонементами, в частности - на полтора часа, день, 30 дней или 90 дней.