мусор, отходы, французы, Egis Завтра, 27 квітня, під час Екологічного форуму у Львові французька компанія Egis презентує програму поводження з ТПВ для Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівскої міської ради.

17 березня Львівська міська рада підписала меморандум про співпрацю з французькою компанією Egis щодо проекту з поводження з твердими побутовими відходами для м. Львова.

Наразі компанія розробляє дослідження “Міська стратегія поводження з твердими побутовими відходами для міста Львова: техніко-економічне обґрунтування інтегрованої системи поводження з ТПВ, включаючи збір відходів, переробку та утилізацію”. Фінансується це дослідження грантовими коштами в сумі 650 тис євро від Фонду вивчення та підтримки приватного сектору (FASEP) генерального казначейства Франції.


Завтра, 27 апреля, во время Экологического форума во Львове французская компания Egis представляет программу обращения с ТБО для Львова. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

17 марта Львовский городской совет подписал меморандум о сотрудничестве с французской компанией Egis над проектом по обращению с твердыми бытовыми отходами для г. Львова.

Сейчас компания разрабатывает исследование "Городская стратегия обращения с твердыми бытовыми отходами для города Львова: технико-экономическое обоснование интегрированной системы обращения с ТБО, включая сбор отходов, переработку и утилизацию". Финансируется это исследование грантовыми средствами в сумме 650 тыс евро от Фонда изучения и поддержки частного сектора (FASEP) генерального казначейства Франции.