домушник, крадіжкаУ ніч на 25 березня зловмисник проник через вікно до квартири по вулиці Шевченка, поки мешканці спали. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Львівської області.

Коли господиня квартири прокинулася і побачила в квартирі незнайомця, то разом з дітьми сховалася в іншій кімнаті і зателефонувала в поліцію.

Прибулі на місце правоохоронці виявили на кухні чоловіка, який витягнув всі продукти на стіл. Крім того, він навіть встиг прийняти душ.

Домушника затримали. З'ясувалося, що він був раніше судимий за крадіжку і шахрайство. На місце події викликали слідчих.


В ночь на 25 марта злоумышленник проник через окно в квартиру по улице Шевченко, пока жильцы спали. Об этом сообщили в пресс-службе патрульной полиции Львовской области.

Когда хозяйка квартиры проснулась и увидела в квартире незнакомца, то вместе с детьми спряталась в другой комнате и позвонила в полицию.

Прибывшие на место правоохранители обнаружили на кухне мужчину, который вытащил все продукты на стол. Кроме того, он даже успел принять душ. 

Домушника задержали. Выяснилось, что он был ранее судим за кражу и мошенничество. На место происшествия вызвали следователей.