собака, хаски, банк кровиЗавдяки банку крові ЛКП "Лев" врятовано перше життя. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Днями Львівське комунальне підприємство "Лев" лише презентувало банк крові, що запрацював на базі Першої комунальної ветеринарної клініки ЛКП "Лев", та взяли кров у перших донорів. А вже вчора ветеринари клініки завдяки банку крові врятували життя маленькому пацієнту. Як повідомили у ЛКП "Лев", у цуценяти хаскі віком 2,5 місяці було виявлено бабезії (це — внутріклітинні паразити, які уражають еритроцити крові у тварин та людей).

"Тварина майже не реагувала на зовнішні подразники. В першу годину вливання еритроцитарної маси цуценя вже почало піднімати голову. Після завершення процедури тварина була активною, змогла сама підвестися на лапи і ходити по клініці. А згодом пацієнт з радістю зустрів господаря і був відпущений додому", — розповів лаборант ЛКП "Лев" Тарас Басараб.

У Першій комунальній ветеринарній клініці ЛКП "Лев" наголошують, що зараз є потреба у поповненні банку крові.

"Якщо ваш собака здоровий, вакцинований, масою від 25 кг та віком 2−8 років, він може стати донором та врятувати життя тваринам, які цього потребують. Запис за тел.: (068) 535−45−45. А для тих, хто має бажання підтримати проект (за обладнання банку крові ЛКП "Лев" ще має сплатити 92 000 грн), на сайті lkplev.com є кнопка Donate, пункт "Банк крові для тварин Львова". Дякуємо, що допомагаєте рятувати життя", — додав Тарас Басараб.

Нагадаємо, минулого тижня у Львові розпочав роботу перший у Львові та Західній Україні банк крові, створений, аби рятувати ще більше безпритульних та домашніх собак.

3fb9afd7be286c363ffef22a63065955.md.jpg c64b47511ddfaa56f22071e884ec3a37.md.jpg db5358cfd3365b083e6fa2ef8325b855.md.jpg


Благодаря банку крови ЛКП "Лев" спасена первая жизнь. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

На днях Львовское коммунальное предприятие "Лев" только представило банк крови, который заработал на базе Первой коммунальной ветеринарной клиники ЛКП "Лев", и взяли кровь у первых доноров. А уже вчера ветеринары клиники благодаря банку крови спасли жизнь маленькому пациенту. Как сообщили в ЛКП "Лев", у щенка хаски в возрасте 2,5 месяца была выявлена бабезия (это - внутриклеточные паразиты, которые поражают эритроциты крови у животных, и людей).

"Животное почти не реагировало на внешние раздражители. В первый час вливания эритроцитарной массы щенок уже начал поднимать голову. После завершения процедуры животное было активным, смогло сама встать на лапы и ходить по клинике. А потом пациент с радостью встретил хозяина и был отпущен домой" , - рассказал лаборант ЛКП "Лев" Тарас Басараб.

В Первой коммунальной ветеринарной клинике ЛКП "Лев" отмечают, что сейчас есть потребность в пополнении банка крови.

"Если ваша собака здоровая, вакцинирована, массой от 25 кг и в возрасте 2-8 лет, он может стать донором и спасти жизнь животным, которые в этом нуждаются. Запись по тел.: (068) 535-45-45. А для тех, кто хочет поддержать проект (за оборудование банка крови ЛКП "Лев" еще должен заплатить 92 000 грн), на сайте lkplev.com есть кнопка Donate, пункт "Банк крови для животных Львова". Спасибо, что помогаете спасать жизни", - добавил Тарас Басараб.

Напомним, на прошлой неделе во Львове начал работу первый во Львове и Западной Украине банк крови, созданный, чтобы спасать еще больше беспризорных и домашних собак.