пожар, офисУ Львові вогнеборці ліквідували пожежу в офісній будівлі. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

26 березня о 02:53 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Тракт Глинянський, 55 "в". Пожежа виникла на першому поверсі трьохповерхової офісної будівлі.

Рятувальників вдалось не допустити розповсюдження вогню. Вже о 03:08 пожежу вдалось локалізувати та о 03:17 ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі побутового вжитку на площі 10 кв.м. Пошкоджено стіни та стелю на площі 140 кв.м, газовий котел, плитку та холодильник.

До ліквідації пожежі залучили 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Обставини пожежі та причину виникнення загорання встановлюють. На місці події ніхто не постраждав.


Во Львове пожарные ликвидировали пожар в офисном здании. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

26 марта в 2:53 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Львове на ул. Тракт Глинянский, 55 "в". Пожар возник на первом этаже трехэтажного офисного здания.

Спасателей удалось не допустить распространения огня. Уже в 3:08 пожар локализовали и в 3:17 ликвидировали. В результате пожара огнем уничтожены вещи бытового потребления на площади 10 кв.м. Повреждены стены и потолок на площади 140 кв.м, газовый котел, плитка и холодильник.

К ликвидации пожара привлекли 8 человек личного состава и 2 единицы спецтехники. Обстоятельства пожара и причину возникновения возгорания устанавливаются. На месте происшествия никто не пострадал.