проезд, дорога, улица ЧмолыОбмежено проїзд для руху транспорту на вул. Чмоли: на замовлення Сихівської РА проводиться поточний ремонт дорожнього покриття. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у Сихівській районній адміністрації, від сьогодні, 26 березня, розпочинаються роботи з поточного ремонту дорожнього покриття на вул. Чмоли. За сприятливих погодних умов роботи планують закінчити наступного тижня. На час ремонтних робіт буде обмежено рух транспортних засобів на цій вулиці.

"Плануємо, що роботи триватимуть до 4 квітня. Відповідно, від сьогодні, до 4 квітня, впродовж дня, з 08.00 і до 19.00, буде обмежено рух транспортних засобів на вул. Чмоли", — розповіла Галина Гладяк, голова Сихівської районної адміністрації.

Сихівська районна адміністрація просить вибачення за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних робіт з ремонту дорожнього покриття.


Ограничен проезд для движения транспорта на ул. Чмолы: на заказ Сыховской РА проводится текущий ремонт дорожного покрытия. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в Сыховской районной администрации, от сегодня, 26 марта, начинаются работы по текущему ремонту дорожного покрытия на ул. Чмолы. При благоприятных погодных условиях работы планируется закончить на следующей неделе. На время ремонтных работ будет ограничено движение транспортных средств на этой улице.

"Планируем, что работы продлятся до 4 апреля. Соответственно, с сегодняшнего дня, до 4 апреля, в течение дня, с 08.00 и до 19.00, будет ограничено движение транспортных средств по ул. Чмолы", - рассказала Галина Гладяк, председатель Сиховской районной администрации.

Сыховская районная администрация просит извинения за временные неудобства, связанные с проведением необходимых работ по ремонту дорожного покрытия.