Мерседес, перевернулся, ДТПРятувальники надавали допомогу постраждалому в ДТП водієві Mercedes, який перекинувся у кюветі. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

25 березня о 18:09 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що поблизу м. Новий Розділ водій автомобіля Mercedes-Benz не впорався з керуванням, з’їхав в кювет та перекинувся. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій, 1968 року народження, отримав травми різного ступеня важкості.

Рятувальники 11-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Новий Розділ транспортували потерпілого до карети швидкої допомоги. Також пожежно-рятувальне відділення провели роботи по проливанню моторного відсіку.

Потерпілого госпіталізовано в Новороздільську міську лікарню.

Обставини події встановлюють правоохоронці.

e93e0f653c92c40cc22e0cce27b807f8.jpg


Спасатели оказывали помощь пострадавшему в ДТП водителю Mercedes, перевернулся в кювете. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

25 марта в 18:09 в Службу спасения "101" поступило сообщение о том, что вблизи г. Новый Раздел водитель автомобиля Mercedes-Benz не справился с управлением, съехал в кювет и перевернулся. В результате дорожно-транспортного происшествия водитель, 1968 года рождения, получил травмы различной степени тяжести.

Спасатели 11-й государственной пожарно-спасательной части г. Новый Раздел транспортировали потерпевшего к карете скорой помощи. Также пожарно-спасательное отделение провело работы по проливанию моторного отсека.

Пострадавший госпитализирован в Новороздольскую городскую больницу.

Обстоятельства происшествия устанавливают правоохранители.