таксист, грабеж, розыск

Поліція шукає грабіжника, який у Тернополі напав на львівського таксиста. Таксист заявив, що грабіжником виявився пасажир, якого він привіз зі Львова до Тернополя. Про це повідомляє ZAXID.NET

Тернопільська поліція оголосила в розшук чоловіка, який, погрожуючи ножем, пограбував таксиста, коли він привіз його зі Львова до Тернополя. Зі слів потерпілого, зловмисник пригрозив йому ножем, забрав понад 2,5 тис. грн і втік.

Згаданий інцидент трапився ще 16 березня близько 2:00 на вулиці Мазепи в Тернополі. Поліцейські карного розшуку отримали відео, на якому зафіксовано нападника. Відтак поліція закликала допомогти встановити особу нападника.

"Придивіться уважно, якщо ви впізнали цю особу, зателефонуйте за номерами: 0976685383, (0352) 271258 або 102", – закликали у поліції.

 


Полиция ищет грабителя, который в Тернополе напал на львовского таксиста. Таксист заявил, что грабителем оказался пассажир, которого он привез из Львова в Тернополь. Об этом сообщает ZAXID.NET

Тернопольская полиция объявила в розыск мужчину, который, угрожая ножом, ограбил таксиста, когда он привез его из Львова в Тернополь. По словам потерпевшего, злоумышленник пригрозил ему ножом, забрал более 2,5 тыс. грн и убежал.

Упомянутый инцидент произошел еще 16 марта около 2:00 на улице Мазепы в Тернополе. Полицейские уголовного розыска получили видео, на котором зафиксирован нападающий. Поэтому полиция призвала помочь установить личность нападавшего.

"Присмотритесь внимательно, если вы узнали этого человека, позвоните по телефонам: 0976685383, (0352) 271258 или 102", - призвали в полиции.