кислота, облилиУ Львові чоловіка облили кислотою. Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний колишній чоловік його співмешканки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

 Сьогодні, 26 березня, о 9.50 до правоохоронців надійшло повідомлення від медиків про те, що в одну з львівських лікарень був доставлений 47-річний львів’янин, якому встановлено діагноз "опіки кислотою другого ступеня восьми процентів шкіри голови та опік очей".

Як встановили правоохоронці, на вулиці Чукаріна близько 9 години ранку, потерпілого облив кислотою 53-річний колишній чоловік його співмешканки.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – виправні роботи на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.


Во Львове мужчину облили кислотой. Как установили правоохранители, к совершению преступления причастен бывший муж его сожительницы. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 26 марта, в 9.50 в милицию поступило сообщение от медиков о том, что в одну из львовских больниц был доставлен 47-летний львовянин, которому поставлен диагноз "ожоги кислотой второй степени восьми процентов кожи головы и ожог глаз".

Как установили правоохранители, на улице Чукарина около 9:00 утра, потерпевшего облил кислотой 53-летний бывший муж его сожительницы.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.122 (умышленное средней тяжести телесное повреждение) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - исправительные работы на срок до двух лет или ограничение свободы на срок до трех лет, либо лишение свободы на срок до трех лет. Проводится досудебное расследование.