полиция, дедушка, заблудилсяСтрийські поліцейські розшукали дідуся, який посеред ночі заблукав у місті. 80-річний стриянин у морозну ніч ходив вулицями у пошуках своєї домівки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

 Сьогодні, 26 березня, близько третьої ночі у Стрийський відділ поліції зателефонувала місцева мешканка, котра повідомила, що її 80-річний батько близько 23.00 вийшов з дому і до цього часу не повернувся. Працівники групи реагування патрульної поліції негайно розпочали пошуки пенсіонера, адже на дворі було доволі морозно.  

На одній з вулиць поліцейські зауважили дідуся, який стояв, прихилившись до паркану. Це й був розшукуваний чоловік. Від хвилювання старенький нічого пояснити не зміг, а лише плакав від радості і дякував поліцейським за допомогу. Правоохоронці привезли дідуся додому, де на нього чекали рідні.


Стрыйские полицейские разыскали дедушки, который посреди ночи заблудился в городе. 80-летний стрыянин в морозную ночь ходил по улицам в поисках своего дома. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 26 марта, около трех ночи в Стрыйский отдел полиции позвонила местная жительница, которая сообщила, что ее 80-летний отец около 23.00 вышел из дома и до сих пор не вернулся. Работники группы реагирования патрульной полиции немедленно начали поиски пенсионера, ведь на дворе было довольно морозно.

На одной из улиц полицейские заметили дедушку, который стоял, прислонившись к забору. Это и был разыскиваемый человек. От волнения старик ничего объяснить не смог, а только плакал от радости и благодарил полицейским за помощь. Правоохранители привезли дедушку домой, где его ждали родные.