ДТП, ауди, дом, верандаВ Дрогобичі водій Audi виїхав на тротуар, після чого зіткнувся з огорожею та верандою будинку. Внаслідок ДТП травмовані 25-річний водій Audi та його пасажирка. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 25 березня близько 5.40 у Дрогобичі. Водій автомобіля Audi, 25-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль виїхав на тротуар, після чого зіткнувся з огорожею та верандою будинку. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій авто та його 27-річна пасажирка, мешканка Дрогобича.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне  покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.


В Дрогобыче водитель Audi выехал на тротуар, после чего столкнулся с ограждением и верандой дома. В результате ДТП травмированы 25-летний водитель Audi и его пассажирка. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 25 марта около 5.40 в Дрогобыче. Водитель автомобиля Audi, 25-летний местный житель, не справился с управлением, в результате чего автомобиль выехал на тротуар, после чего столкнулся с ограждением и верандой дома. В результате столкновения травмы получили водитель авто и его 27-летняя пассажирка, жительница Дрогобыча.

Сейчас правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, открыто уголовное производство по ч.1 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи - ограничение свободы на срок до трех лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет. Проводится досудебное расследование.