авиарейс, Европа, Wizz Air Авіакомпанія Wizz Air запускає чотири додаткових маршрути зі Львова в Європу. Про це повідомляє сайт 032.ua

26 березня угорський авіаперевізник-лоукостер Wizz Air запускає нові рейси зі Львова до Гданська, Катовіце та Дортмунду.

Окрім цього, з 1 травня очікується відкриття авіамаршруту Львів — Лондон.

Перший літак компанії Wizz Air, який курсуватиме за одним із нових напрямків, прибуде до Міжнародного аеропорту “Львів” імені Данила Галицького 26 березня, орієнтовно, о 12:30.

Кожен рейс літатиме двічі на тиждень. Попередньо встановлена ціна на квитки у Польщу — від 279 гривень, у Дортмунд та Лондон — від 819 гривень. Придбати квитки уже можна на сайті авіакомпанії.


Авиакомпания Wizz Air запускает четыре дополнительных маршрута из Львова в Европу. Об этом сообщает сайт 032.ua

26 марта венгерский авиаперевозчик-лоукостер Wizz Air запускает новые рейсы из Львова в Гданьск, Катовице и Дортмунд.

Кроме этого, с 1 мая ожидается открытие авиамаршрута Львов - Лондон.

Первый самолет компании Wizz Air, который будет курсировать по одному из новых направлений, прибудет в Международный аэропорт "Львов" имени Даниила Галицкого 26 марта, ориентировочно, в 12:30.

Каждый рейс будет летать дважды в неделю. Предварительно установленная цена на билеты в Польшу - от 279 гривен, в Дортмунд и Лондон - от 819 гривен. Купить билеты уже можно на сайте авиакомпании.