вор, магазиныЗловмисник у куртці працівника львівського комунального підприємства обкрадав магазини в центрі міста. Правоохоронці затримали його на місці злочину. Наразі вирішується питання про обрання чоловікові міри запобіжного заходу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

 23 грудня, близько 05.00, працівники карного розшуку Галицького відділу поліції спільно з працівниками Центру безпеки міста викрили зловмисника, причетного щонайменше до десяти крадіжок з магазинів у центрі Львова. Ним виявився раніше неодноразово судимий 32-річний місцевий мешканець.

Одягаючи куртку працівника ЛКП, чоловік проникав у крамниці, добираючи ключі до замків на вхідних дверях. А коли це не вдавалося, то просто ламав замки. В магазинах брав переважно комп’ютерну техніку, мобільні телефони та грошові кошти. Затримали зловмисника поліцейські на вулиці Валовій під час спроби скоєння чергового злочину.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться досудове розслідування. Вирішується питання про обрання зловмисникові міри запобіжного заходу.


Злоумышленник в куртке работника Львовского коммунального предприятия обворовывал магазины в центре города. Правоохранители задержали его с поличным. Сейчас решается вопрос об избрании мужчине меры пресечения. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

23 декабря, около 05.00, сотрудники уголовного розыска Галицкого отдела полиции совместно с сотрудниками Центра безопасности города разоблачили злоумышленника, причастного минимум к десяти кражам из магазинов в центре Львова. Им оказался ранее неоднократно судимый 32-летний местный житель.

Надевая куртку работника ЛКП, человек проникал в магазин, подбирая ключи к замкам на входной двери. А когда это не удавалось, то просто ломал замки. В магазинах принимал преимущественно компьютерную технику, мобильные телефоны и денежные средства. Задержали злоумышленника полицейские на улице Валовой при попытке совершения очередного преступления.

Открыто уголовное производство по ч.3 ст.185 Уголовного кодекса Украины (кража). Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от трех до шести рокив. Проводиться досудебное расследование. Решается вопрос об избрании злоумышленнику меры пресечения.