вспышка, газ, домУ селі Калинівка Жидачівського району, у приватному житловому будинку стався спалах газу. Власник будинку госпіталізований. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

25 грудня о 04:10:00 у с. Калинівка, Жидачівського району, у приватному житловому будинку стався спалах газу. Внаслідок спалаху загорілись речі домашнього вжитку. При гасінні власник будинку, 1962 року народження, отримав опіки та у стані середньої важкості був госпіталізований до Ходорівської міської лікарні. Причини події з’ясовуються.


В селе Калиновка Жидачевского района, в частном жилом доме произошло возгорание газа. Владелец дома госпитализирован. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

25 декабря в 4:10:00 в с. Калиновка, Жидачевского района, в частном жилом доме произошло возгорание газа. В результате вспышки загорелись вещи домашнего обихода. При тушении владелец дома, 1962 года рождения, получил ожоги и в состоянии средней тяжести был госпитализирован в Ходоровскую городскую больницу. Причины происшествия выясняются.