ограбление, пенсионерУ Львові поліцейські взяли під варту зловмисника, причетного до пограбування пенсіонера. Раніше судимому 37-річному львів’янину слідчі Личаківського відділу поліції повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.186 (грабіж)  Кримінального кодексу України. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

14 листопада близько 13.00 на вулиці Таджицькій зловмисник відібрав гаманець з грошима у 87-річного мешканця Львова та втік.

Завдяки скоординованим діям оперативників, слідчих та працівників інших підрозділів поліції, зловмисника викрито та затримано.

Суд обрав для підозрюваного міру запобіжного заходу – тримання під вартою.  За скоєне йому загрожує покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Досудове розслідування триває.


Во Львове полицейские взяли под стражу злоумышленника, причастного к ограблению пенсионера. Ранее судимому 37-летнему львовянину следователи Лычаковского отдела полиции сообщили о подозрении в совершении преступления, предусмотренного ч.2 ст.186 (грабеж) Уголовного кодекса Украины. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

14 ноября около 13.00 на улице Таджикской злоумышленник отобрал кошелек с деньгами в 87-летнего жителя Львова и скрылся.

Благодаря скоординированным действиям оперативников, следователей и работников других подразделений полиции, злоумышленник разоблачен и задержан.

Суд избрал для подозреваемого меру пресечения - содержание под стражей. За содеянное ему грозит наказание - лишение свободы на срок от четырех до шести лет. Досудебное расследование продолжается.