отравление, столовая, Нестле Украина, работникиУ Госпродспоживслужбі повідомили, чим харчувалися працівники "Нестле Україна", які потрапили після цього у лікарню.

Нагадаємо, 21.11.2019 року  за медичною допомогою з ознаками гострої кишечної інфекції звернулося 4 дорослих осіб з числа працівників "Нестле Україна", які напередодні харчувались в їдальні "Ольвія" філії ТОВ "Нестле Україна" Нестле Бізнес Сервіс в Європі, розташованій в бізнес — центрі “Домінант Плаза” (м.Львів, вул.Угорська, 14).

Станом на 08:00 25.11.2019 року за допомогою звернулось і госпіталізовано вже 7 осіб. Стан пацієнтів середньої важкості. Вони скаржаться на на підвищення температури тіла, головний біль, тошноту, блювоту, біль в животі, частий рідкий стілець.

За попередніми даними потерпілі вживали курячий бульйон з м’ясом, овочеве рагу,  млинці з  куркою і цибулею,  салат з буряка з заправкою.

Спеціалісти Львівського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області  розпочали комплекс заходів по локалізації спалаху.

YesКоментар редакційного кота Статуса:

От нікому зараз не можна довіряти. А до речі, Nestlé виробляє не лише кондитерські вироби та дитяче харчування, але й корм для домашніх тварин. Треба посидіти на дієті, поки фахівці не скажуть, що там було не так в тій їдальні.

 


В Госпродпотребслужбе сообщили, чем питались работники "Нестле Украина", которые попали после этого в больницу.

Напомним, 21.11.2019 года за медицинской помощью с признаками острой кишечной инфекции обратилось 4 взрослых человек из числа работников "Нестле Украина", которые накануне питались в столовой "Ольвия" филиала ООО "Нестле Украина" Нестле Бизнес Сервис в Европе, расположенного в бизнес - центре "Доминант Плаза" (г. Львов, ул. Угорська, 14).

По состоянию на 08:00 25.11.2019 года за помощью обратилось и госпитализированы уже 7 человек. Состояние пациентов средней тяжести. Они жалуются на повышение температуры тела, головную боль, тошноту, рвоту, боль в животе, частый жидкий стул.

По предварительным данным пострадавшие употребляли куриный бульон с мясом, овощное рагу, блины с курицей и луком, салат из свеклы с заправкой.

Специалисты Львовского городского управления Главного управления Госпродпотребслужбы во Львовской области начали комплекс мероприятий по локализации вспышки.