резня, поножовщинаПатрульні по гарячих слідах затримали іноземця, який наніс ножове поранення перехожому на вулиці Володимира Великого. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

22 листопада близько 22 години патрульні 1-го батальйону отримали виклик на вулицю Володимира Великого, де невідомий наніс ножове поранення заявнику в пах та втік. Екіпаж був на місці за лічені хвилини. Їх зустрів 60-річний чоловік і розповів, що іноземець поранив, і потерпілому вдалося простежити за ним, він побачив, як той забіг в гуртожиток неподалік.

На місці також був водій таксі, який привіз цього іноземця і став очевидцем події. З його слів, спочатку невідомий погрожував ножем йому і змушував комусь зателефонувати, а коли той відмовив, то зловмисник кинув цеглину в його напрямку і пошкодив припарковане поруч авто.

Патрульні, викликавши підмогу, зайшли у гуртожиток і почали обстежувати будівлю. На 5-му поверсі в кінці коридору виявили особу, схожу за описами. Він поводився агресивно. Поліцейські затримали його. Ним виявився 33-річний іноземець, який проживає у цьому гуртожитку. На місце події викликали слідчих Франківського відділу поліції. В квартирі чоловіка виявили ніж, яким, ймовірно, той завдав поранення перехожому. Потерпілого госпіталізували.


Патрульные по горячим следам задержали иностранца, который нанес ножевое ранение прохожему на улице Владимира Великого. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

22 ноября около 22 часов патрульные 1-го батальона получили вызов на улицу Владимира Великого, где неизвестный нанес ножевое ранение заявителю в пах и скрылся. Экипаж был на месте за считанные минуты. Их встретил 60-летний мужчина и рассказал, что иностранец ранил, и потерпевшему удалось проследить за ним, он увидел, как тот забежал в общежитие неподалеку.

На месте также был водитель такси, который привез этого иностранца и стал очевидцем происшествия. По его словам, сначала неизвестный угрожал ножом ему и заставлял кому-то позвонить, а когда тот отказал, то злоумышленник бросил кирпич в его направлении и повредил припаркованные рядом авто.

Патрульные, вызвав подмогу, зашли в общежитие и начали обследовать здание. На 5-м этаже в конце коридора обнаружили человека, похожего по описаниям. Он вел себя агрессивно. Полицейские задержали его. Им оказался 33-летний иностранец, проживающий в этом общежитии. На место происшествия вызвали следователей Франковского отдела полиции. В квартире мужчины обнаружили нож, которым, вероятно, тот нанес ранения прохожему. Пострадавшего госпитализировали.