убийство, отец, сын, судЗалізничний суд міста Львова звільнив від покарання чоловіка, який вбив рідного батька. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Трагедія трапилася 26 червня 2017 року з 07.00 до 08.00 ранку. Сам перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, чоловік розлютився від того, що його батько теж випив, та почав бити його по обличчю та грудної клітці, коли той лежав на підлозі на спині. Від заподіяних травм потерпілий помер у лікарні того ж дня. Згідно із висновку судово-медичної експертизи, син вибив батьку 9 зубів, наніс черепно-мозкову травму із крововиливом під тверду мозкову оболонку, котра стала причиною смерті, а також зламав 2 ребра та забив легені.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину в інкримінованому йому злочині, передбаченому ч.1 ст.119 КК України, визнав повністю та просив суд його суворо не карати, зазначив, що шкодує про вчинене та не мав умислу на позбавлення життя свого батька.

Залізничний суд Львова визнав львів'янина винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 119 КК України, і призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на п'ять років. Проте звільнив від відбування призначеного покарання із випробуванням протягом іспитового строку тривалістю два роки.


Железнодорожный суд Львова освободил от наказания человека, который убил родного отца. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Трагедия произошла 26 июня 2017 года в период с 07.00 до 08.00 утра. Сам находясь в состоянии алкогольного опьянения, мужчина разозлился от того, что его отец тоже выпил, и начал бить его по лицу и грудной клетке, когда тот лежал на полу на спине. От причиненных травм пострадавший скончался в больнице в тот же день. Согласно заключению судебно-медицинской экспертизы, сын выбил отцу 9 зубов, нанес черепно-мозговую травму с кровоизлиянием под твердую мозговую оболочку, которая стала причиной смерти, а также сломал 2 ребра и забил легкие.

В судебном заседании обвиняемый свою вину в инкриминируемом ему преступлении, предусмотренном ч.1 ст.119 УК Украины, признал полностью и просил суд его строго не наказывать, отметил, что сожалеет о содеянном и не имел умысла на лишение жизни своего отца.

Железнодорожный суд Львова признал львовянина виновным в совершении преступления, предусмотренного ч.1 ст. 119 УК Украины, и назначил ему наказание в виде лишения свободы сроком на пять лет. Однако освободил от отбывания наказания с испытанием продолжительностью два года.